23948sdkhjf

Nyheder fra Møbelsnedkeri Kjeldtoft

I det nyhedsbrev fra Møbelsnedkeri Kjeldtoft der udkom ultimo april fremgår det, at virksomheden har ansat en ny medarbejder. Endvidere arbejdes der videre på produktet Changetable, der vandt Bo Bedres konkurrence.
Med virkning fra 1/4 har vi delt landet op i øst og vest, og introduceret en ny handelsagent.

Aage Voigt vil stadig på bedste vis varetage kontakt og salg på Fyn og i Jylland, hvor han plejer vores nuværende og kommende forhandlere af Koto møbelserien.

På Sjælland, Lolland og Falster, er Poul Erik Parnow vores nye mand, som dyrker både forhandlere og kontraktmarked med stor ihærdighed.

Det har foreløbigt resulteret i en opgave med fremstilling af 40 Koto borde i elmetræ.

Se mere herom: http://portal.kjeldtoft.com/

Vinderbordet fra Bo Bedres konkurrence, Changetable, er under produktmodning i øjeblikket. Vi har lavet to nye prototyper, med løbende ændringer, og den foreløbig sidste er snart klar. Så vi kan begynde at vise den frem. Bordet kommer nok med i en ny Aage Rais film som “product placement”.

Endvidere udvikler vi på Zeti bænken med Friis & Moltke Design til et konkret projekt.
Og Koto skabet kommer senere i nye udgaver.

Vi har valgt ikke at deltage i møbelmessen i København i år, og satser i stedet på markedsføring i magasiner. Sidste års Bellamesse gav alt for lidt i forhold til investeringen, men det skal blive spændende om nye tiltag kan generere flere besøgende i år.

Kilde: Nyhedsbrev fra Møbelsnedkeri Kjeldtoft, 25. april 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078