23948sdkhjf

Eksportfremstød til Yekaterinburg og Chelyabinsk

"Danish Days in the Urals" - Officielt eksportfremstød til Ural med HKH, Prins Joachim i spidsen. Det russiske marked rummer et stort potentiale for dansk eksport og samarbejde. Derfor har DI igangsat et officielt eksportfremstød til Yekaterinburg og Chelyabinsk
Fremstødet finder sted fra den 18. - 24. september 2005.

Der er et stort potentiale for danske virksomheder i Yekaterinburg og Chelyabinsk pga. regionens vækstrater, der ligger over gennemsnittet på 7 pct. p.a. for den russiske økonomi.

Regionen er inde i en rivende udvikling med god gang i bygge- og industrisektoren.

"Danish Days in the Urals" henvender sig til træindustrien, byggematerielindustrien, producenter af fjernvarme- og energibesparende udstyr samt agro- og fødevareindustrien.

Områderne er også attraktive ud fra deres geografiske placering og har samtidig fordel af relativ billig, men velkvalificeret arbejdskraft.

Der er allerede mere end 200 udenlandske virksomheder, som har etableret sig i regionen omkring Yekaterinburg - der i blandt store danske virksomheder, som Rockwool og Velux.

"Danish Days in the Urals" vil bestå af 2-dages arrangementer i både Yekaterinburg og Chelyabinsk. Arrangementerne vil omfatte sektorseminarer og kontaktmøder med relevante lokale virksomheder. Derudover vil der på arra ngementernes andendag være mulighed for rundbordssamtaler med lokale myndigheder og/eller virksomhedsbesøg.

På Træets Arbejdsgiverforenings hjemmeside - http://www.ta.di.dk kan du finde programmet for fremstødet, der finder sted i dagene 18.-24. september 2005.

Tilmelding senest 13. maj 2005.

Kilde: Træets Arbejdsgiverforening - www.ta.di.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063