23948sdkhjf

SMVerne skal have rugekasser

Danfoss-chef Jørgen Mads Clausen opfordrer til, at landets store virksomheder følger Danfoss eksempel og etablerer rugekasser for SMVere i deres lokalområde. Selv har Danfoss oprettet Elsmark Entrepreneur Park.
Elsmarks Entrepreneur Park er et skoleeksempel på, hvor store virksomheder kan hjælpe små iværksættervirksomheder i gang. Iværksætterparken indeholde allerede fem innovative virksomheder.

- De store og mellemstore virksomheder kan hjælpe de nyetablerede med mange ting, som ikke koster penge. De kan udpege en mentor, der kan bistå de nye, og de kan lade dem bo på den store fabriks område til rimelige priser. De kan stille indkøbsmuligheder til rådighed og sikre de små store rabatter, de kan samarbejde om kvalitetssikring, give råd om kontrakter - der er talrige områder, hvor den lille og den store kan have gavn og glæde for hinanden, siger Jørgen Mads Clausen til ErhvervsBladet.

Med en stor virksomhed i sit bagland, kan de spirende SMVere lettere få åbnet dørene hos leverandører, kunder og finansielle forbindelser, hvorved der kan komme mere tempo på fra starten af.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08