23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
ACS-Trælast A/S
Jesper Bo Jørgensen, CEO i Carlsberg Danmark A/S, er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Per Sten Moldow.

ACS-Trælast A/S er en del af XL-Byg.

Dansk Design Center
Arkitekt, designer og associate director i Arup, Nille Juul-Sørensen, er ansat som ny administrerende direktør i Dansk Design Center. Han overtager stillingen fra Christian Scherfig, der fratræder ved udgangen af april måned.

Nille Juul-Sørensen tiltræder som adm. direktør for Dansk Design Center den 14. november

Dansk Erhverv
Mette Feifer er blevet udnævnt til ny markedsdirektør med ansvar for området Oplevelse & Velfærd, Søren Friis Larsen er blevet udnævnt til markedsdirektør med får ansvar for området rådgivning og videnservice, Lene Court-Payen er blevet udnævnt til udviklingsdirektør for den nyetablerede afdeling for strategi, udvikling og organisationens interne HR. Derudover er Kristoffer Klebak blevet udnævnt til ny chef for EU og International Afdeling.

Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, der repræsenterer 20.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Lars Kolind, Michael Betto Vibe Fiorini og Niels Christian Nielsen er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Kenn Ishii, Japan, Shigeru Koyama, Tyskland, og Senri Nagashima.

Kyocera Unimerco Tooling A/S er en international producent, distributør og servicevirksomhed inden for spåntagende bearbejdning.

Skovby Møbelfabrik A/S
Erna Rasmussen er udtrådt af bestyrelsen.

Steens Furniture Kjellerup A/S
Claus Steen Sørensen er udtrådt af bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25