23948sdkhjf

Millioner til SMVernes globalisering

De danske små og mellemstore virksomheder får nu en håndsrækning fra Videnskabsminister Helge Sander (V). Fem millioner kroner er afsat til konkrete projekter for at hjælpe landets SMVere med at udnytte globaliseringens muligheder.
Landets små og mellemstore virksomheder har behov for hjælp for at kunne tackle globaliseringens udfordringer. Derfor har Videnskabsminister Helge Sander afsat fem millioner kroner til konkrete projekter, der skal hjælpe SMVerne med globaliseringens udfordringer.

- Den første forudsætning for succes i en globaliseret verden er, at man er bevidst om, hvilke krav der stilles i dag for at være med på vognen. Det er ikke altid helt let for de mindre og mellemstore virksomheder at følge med i det, og jeg tror, der er mange af dem, der har været for afventende. Vi har så forsøgt at guide dem, og de er heldigvis blevet bedre og bedre til at - tage imod den hjælp, siger videnskabsministeren til Dagbladet Børsen.

Over halvdelen af midlerne er afsat til et projekt hos Aalborg Universitet, idet universitetet forsøger at opbygge virtuelle virksomhedsnetværk, hvor virksomhederne kan søge vejledning om udnyttelse af IT og strategiske samarbejde for at forbedre konkurrenceevnen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094