23948sdkhjf

Bygma udnævnt som årets læreplads

Hos Bygma Hillerød kan man godt være stolt i disse dage.

Hvert år kårer Danske Erhvervsskoler og Gymnasier Årets Læreplads. Elever og lærlinge har mulighed for at indstille deres læreplads til denne særlige hæder, og hvert uddannelsessted vælger den bedste indstilling. Business College Syds valg faldt på Bygma Hillerød.

Faglig og personlig udvikling
Direktør for Business College Syd Bente E. Jensen og teamleder Lone Marxen tog den lange vej fra Mommark, for at overraske direktør Peter Pedersen og personalet i Bygma Hillerød med udnævnelsen og et diplom for Årets Læreplads. For at gøre dagen ekstra festlig havde HR medbragt lagkage til medarbejdere og kunder.

Mens alle i butikken stimlede sammen om direktøren og hans salgstrainee, blev Louise Andersens indstilling læst højt. ”Min arbejdsplads er noget helt særligt” stod der blandt andet i indstillingen, hvor Louise særligt fremhævede sin direktør, der giver hende mulighed for som elev at udvikle sig både fagligt og personligt. Der var ros til det hjælpsomme team af kolleger, og til en arbejdsplads der lever 100 pct. op til forventningerne – og mere til”.

Fire indstillinger fra Bygma
Rent faktisk var der blandt Business Colleges Syds kandidater hele fire indstillinger fra Bygma. Udover Louises indstilling havde elever fra Bygma Bellinge, Bygma Haslev og Bygma Galten valgt at indstille deres arbejdsplads til den fine nominering.

– Vi er stolte over udnævnelsen til Årets Læreplads 2019, siger HR-direktør Anette Sondrup, og fortsætter.

– Indstillingen sker helt på elevens eget initiativ, og det er da fantastisk at opnå hele 4 nomineringer det samme år. Vi gør rigtig meget for den unge generation og uddanner op til 50 nye elever om året. Vi tilbyder blandt andet udvekslingsophold i udlandet, og vi giver dem et ekstra ECTS-pointsgivende akademifag inden for salg, som de kan bygge videre på i deres uddannelse. Så det er en hæder vi virkelig sætter pris på.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.536