23948sdkhjf

Efter konkursen: Nu er der håb for medarbejderne

Siden HKC Møbler i Vinderup i sidste uge blev taget under konkursbehandling, har flere end ti potentielle købere henvendt sig.

Det fortæller advokat Flemming Jensen, der er udpeget som kurator, til Wood Supply.

– Vi har fået en masse henvendelser, jeg vil sige en 10-15 stykker, så nu skal vi bruge ugen på at danne et overblik over de mulige købere, forklarer advokaten.

I sidste uge var det Flemming Jensens vurdering, at det ville blive relativt let at få afhændet konkursboets aktiver, blandt andet fordi HKC selv har rådet over en hel produktionslinje, ligesom to lagerhaller stadig er godt fyldt op med varer.

Imidlertid var kuratoren mindre optimistisk, når det kom til de 10-15 medarbejdere, som HKC havde beskæftiget op til konkursen, men også her er godt nyt, lyder det nu.

Læs også: Midtjysk møbelproducent konkurs

– Der er også kommet en forespørgsel på medarbejderne, så det er jo rigtig, rigtig positivt, slår Flemming Jensen fast.

De berørte medarbejdere skal senest fredag have besked på, hvad der kommer til at se, men ifølge Flemming Jensen er det ikke sikkert, at alt dermed er afklaret.

– Heldigvis er der nogen, der kun har budt på medarbejderne, mens andre er interesserede i lager og produktion, så vi kan skille det lidt ad – derfor kommer vi nok også lidt ind i næste uge, før vi har det fulde overblik og en eventuel køber på plads, forklarer han.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094