23948sdkhjf

Fokus på globaliseringen

Landets små og mellemstore virksomheder skal fokusere mere på globaliseringen og dens udfordringer. En ny analyse fra Danmarks Erhvervsråd viser, at virksomhederne typisk først reagerer, når de presses – hvilket kan være for sent.
Danmarks små og mellemstore virksomheder har den største andel af danske job, men denne type virksomheder skal sætte fokus på globaliseringen og den muligheder og udfordringer for at kunne reagere hurtigt.

I dag reagerer langt de fleste danske virksomheder først på globaliseringen i det øjeblik de presses. Derfor er der risiko for, at Danmark går glip af jobskabelse, lyder advarslen fra Danmarks Erhvervsråd i en ny analyse, der offentliggøres på mandag, skriver Dagbladet Børsen.

- Man kommer for sent i gang. Mange tager først globaliseringen alvorligt, når de er presset til det yderste og har røde tal på bundlinjen. Det er for sent, man er nødt til at tænke sine strategier igennem nu og agere, siger Anders Knutsen, formand for Danmarks Erhvervsråd, til Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078