23948sdkhjf

Designa vender tilbage til Bornholm

Efter godt et års fravær vender køkkenkæden Designa nu tilbage til solskinsøen.

Køkkenkæden lukkede ned for aktiviteterne på Bornholm i slutningen af 2018, men stigende efterspørgsel og et generelt voksende marked på øen betyder, at kæden nu vender tilbage for fuld styrke med to særdeles erfarne branchefolk bag roret. Det oplyser Designa i en pressemeddelelse.

Den nye Designa får adresse på Borgmester Nielsens vej 14 i Rønne, hvor den helt nye køkkenbutik slår dørene op den 1. februar. Indehavere er Benny Hansen og John Lønborg, der begge har mange års erfaring fra køkkenbranchen med i bagagen.

Selvstændigheden trak
Makkerparret har arbejdet sammen i en årrække både hos HTH og senest i Kvik. Og med indtrædelsen i Designa-kæden, tager de nu sammen springet til at få foden 100 pct. under eget bord.

– Benny og jeg har arbejdet sammen i en lang årrække og har løbende delt tanker om at begynde som selvstændige. Da muligheden for at åbne en ny butik sammen med Designa så opstod, var der relativ kort beslutningsproces for os begge, fortæller John Lønborg, som suppleres af Benny Hansen:

– Designas koncept passer perfekt til os, da det er bygget op som en partnermodel, hvor vi er herre i eget hus og har relativt vide rammer inden for konceptet. Fra hovedkontoret får vi så support på alt fra salg, markedsføring og driften generelt. Frihedselementet er for os begge meget vigtig, mens vi samtidig nyder godt af at være en del af en stærk kæde, siger Benny Hansen.

Et attraktivt område
Hos Designa er man også glad for, at man nu igen får fodfæste på øen.

– Bornholm er et attraktivt handelsområde for os med et stort potentiale, og vi er rigtig glade for, at vi nu igen er tilbage på øen. Samtidig er det vores mål at tiltrække og samarbejde med ambitiøse og erfarne køkkenfolk, der både har lyst og evner til at drive egen køkkenforretning. Vi er derfor rigtig glade for, at vi i John og Benny er lykkedes med at få to så erfarne – og lokalt forankrede branchefolk med ombord, lyder det fra Designas adm. direktør, Erik Høj.

Og det er ikke kun Designa, der er glade for at sælge køkkener til bornholmerne. Fredag kom det frem, at Bygma i Rønne pr. 31. marts sender Kvik Køkkener på porten, og derfor er man hos Kvik i gang med at kigge på lejemål og lede efter en franchisetager, så man kan blive på øen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156