23948sdkhjf

Nystartet leverandør opruster

Efter ni år hos Moelven fortsætter Anders Bilstrup nu som salgskonsulent hos den nyetablerede træleverandør, TreeTops, der har fået en forrygende start på tilværelsen.
I juni måned overtog Ricki Kjeldsen ejerskabet af ThorlundSkous pladeafdeling og etablerede virksomheden TreeTops A/S.

Den nye virksomhed har fået en god modtagelse på markedet og udvider derfor medarbejderstaben med 33-årige Anders Bilstrup, der har første arbejdsdag den 1. oktober.

- TreeTops er kommet forrygende fra start, og tiden er nu kommet til at ansætte Anders Bilstrup. Anders får hele Danmark som marked og skal blandt andet ud og besøge de kunder, som vi ikke er nået ud til endnu, fortæller Ricki Kjeldsen til Wood Supply.

Anders Bilstrup har stor erfaring med salg af krydsfinér og LVL, og netop LVL Bjælker bliver et af hans kerneområder, da dette produkt netop er introduceret hos TreeTops, oplyser Ricki Kjeldsen.

Lave omkostninger er nøgleordet
TreeTops arbejder ud fra et setup, hvor varerne leveres direkte fra producent til kunde, og det har markedet taget godt imod.

- Der kæmpes fortsat med ustabile leveringer, og det er noget, vi er meget opmærksomme på, siger Ricki Kjeldsen

Løsningen på problemet bliver, at TreeTops opretter et lille bufferlager i Danmark med de mest omsættelige varer. Ricki Kjeldsen understreger, at lageret bliver minimalt, for hele forretningsgrundlaget hviler på, at omkostningerne holdes på et absolut minimum:

- Omkostningerne skal holdes nede, ellers har TreeTops ingen ret i markedet. Der er for mange leverandører, der stadig har over 20 mand, og det duer ikke til et marked som dette, mener han.

Hvis virksomhederne vil have mulighed for at købe til konkurrencedygtige priser, skal TreeTops have vænnet kunderne til at bestille i god tid. Efter de første par måneder lader dette dog ikke til at være noget problem, vurderer Ricki Kjeldsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109