23948sdkhjf

Nye kunder via østrigsk kontaktbørs

Thorup Smed A/S, der laver håndteringsudstyr og specialmaskiner til træindustrien, har deltaget på en østrigsk kontaktbørs, der fandt sted i dagene 3.-5. marts i Graz, Østrig.
Thorup Smed A/S, der har base i Erslev på Mors, har fundet nye kunder via en kontaktbørs, der blev afholdt i den østrigske by Graz tidligere på måneden.

Op til selve kontaktbørsen arbejdede Thorup Smed A/S sammen med TIC Viborg for at få lavet en god virksomhedsprofil. Denne skulle udover virksomhedens navn indeholde hvad virksomheden beskæftiger sig med, omsætning, antal ansatte, samt hvad Thorup Smed A/S ønskede at tale med andre virksomheder om.

Thorup Smed A/S mødtes med 12-14 virksomheder, og generelt var der tale om gode møder.

- Vi fik konkret det ud af det, at vi skal give to østrigske virksomheder tilbud på løsning af nogle problemer, de havde i deres produktion. Derudover fik vi flere gode kontakter med virksomheder fra Tyskland, Østrig, Sverige og Finland. Flere af disse forventer jeg konkret samarbejde med. Samtidig snakkede vi med flere af de danske virksomheder - og der er der absolut også mange gode muligheder. Alt i alt meget tilfredsstillende, men der er selvfølgelig meget arbejde her
efterfølgende, udtaler Martin Mikkelsen, Thorup Smed A/S.

På leverandørsiden fik virksomheden også skabt nogle gode kontakter til blandt andet leverandører af savklinger, sliberedskaber o.lign.

På kontaktbørsen profilerede Thorup Smed A/S sig med at lave specialmaskiner til produktionen, ligesom virksomheden også tilbød specialmaskiner til fx maskinhandlere, som de så kan sælge til deres kunder.

I alt deltog omkring 225 virksomheder fra forskellige lande på kontaktbørsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079