23948sdkhjf

Halvor har givet norsk rygstød til JKE

Den norske designer Halvor Bakke har været med til give danske JKE norsk vind i sejlene. 11 nye JKE-butikker er åbnet i Norge på fem år, og yderligere to butikker slår dørene op i 2020.

JKE står stærkt i Norge, og derfor planlægger vi at investere yderligere i det norske marked. I de senere år har vi investeret i nye butikker, produktudvikling og markedsføring, og det sammenlagt med det norske designsamarbejde resulterer nu i øget efterspørgsel efter JKE køkkener, siger Jess Gregersen, salgsdirektør i JKE i en pressemeddelelse.

Den norske medvind skyldes blandt andet samarbejdet med designeren Halvor Bakke.

– I JKE har vi specialiseret os i nordisk design, og den norske designer Halvor Bakke er med i vores nordisk designsamarbejde, hvor han har været med til at designe to nye køkkener fra JKE, og det bliver bemærket af nordmændene, fortæller Helle Fyllgraf, som er marketingdirektør i JKE.

Normænd tæt på naturen
Ifølge Helle Fyllgraf er naturen så småt rykket ind i JKE’s køkkener som udtryk for, at mange forbrugere ønsker sig bæredygtige køkkener.

– Her er nordmændene stadig et lille skridt foran danskerne, fordi mange nordmænd har så tæt en tilknytning til naturen. Imidlertid er danskerne godt med på samme stærke tendens, fortæller hun.

Trenden ses i JKE’s nye Nature køkken, hvor der er arbejdet med at vælge naturens farver og kombinerer træ med andre materialer, fx linoleum på lågerne.

– Vi tænker nyt, men gerne med rod i gamle materialer fra naturen. Vi har arbejdet med egetræ i mange år, og nu lancerer vi JKE Nature i en varm glød. Vi ved alle, at der er rod i naturen, så derfor er det nye køkken lavet af bæredygtig natur. Vi bruger bæredygtigt egetræ, lågerne er med CO2-neutralt linoleum, og køkkenbordet er i hådfør keramik, siger Helle Fyllgraf.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094