23948sdkhjf

Flere end 100 designerstole er stjålet fra universitet

I ly af mørket er det natten mellem mandag og tirsdag lykkedes en eller flere tyve at slippe afsted med flere end 100 designerstole fra Aarhus Universitets afdeling i Herning.

Tyvene er sluppet afsted med 97 stole af typen "Myren" designet af Arne Jacobsen samt 11 Nanna Ditzel-stole og fire borde. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der er ingen tegn på indbrud i bygningen, og politiet ved derfor ikke, hvordan tyvene er kommet ind.

Adgangskort til bygningen virker dog hele døgnet. Der kan også være tale om en person, som er kommet ind på uddannelsesinstitutionen i løbet af åbningstiden og har gemt sig et sted på skolen.

Politiet hører derfor gerne fra borgere, som har lagt mærke til noget mistænkeligt i området såsom personer eller et større køretøj.

- Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har set personer, køretøjer eller noget tredje i og omkring Birk Centerpark natten mellem den 2. og 3. december, lyder det i pressemeddelelsen.

Den samlede værdi af de mange designermøbler er endnu ikke gjort op.

Men bliver man tilbudt en "Myren"-stol eller ser de pågældende møbler til salg et sted, vil politiet meget gerne have et tip.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078