23948sdkhjf

Tvilum-Scanbirk går mod strømmen

Den danske producent af saml-selv plademøbler går mod strømmer. Virksomheden har for nylig insourcet produktionen og nu eksporterer møbelproducenten varer til Indien. Produktionen foregår i Danmark.
Tvilum-Scanbirk A/S, der har base i Fårvang i det midtjyske, har påbegyndt sit eksporteventyr til Indien. Og virksomheden er kommet godt fra start med åbning af to butikker.

- Vi vil sælge til den øvre middelklasse, der ventes at vokse fra 10 mio. indere til 50 mio. i løbet af fem år, siger direktør Gurav Goenka fra Universal Specialities Ltd. i Calcutta, der er agent for Tvilum-Scanbirk, til Dagbladet Børsen.

Udover de to Tvilum-Scanbirk-butikker, der er åbnet i Delhi og Calcutta, er der tegner 20 franchise-aftaler, hvoraf de 12 butikker forventes at blive åbnet i år.

Strategien om etablering af omfattende eksport til Indien er ikke det eneste punkt, hvor Tvilum-Scanbirk skiller sig ud fra sine kolleger i den danske møbelbranche. Virksomheden har også besluttet at insource produktion igen.

- Vi går mod strømmen og har nu også insourcet produktionen af rammelåger fra Italien til Fårvang, hvor vi nu går fra fire- til femholdsskift på vor gennemautomatiserede og robotstyrede fabrik. Vi producerer nu 24 timer alle ugens syv dage. Det gør os så konkurrencedygtige, at vi kan bevare produktionen i Danmark, siger Ole Lund Andersen, adm. direktør, til Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062