23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Flemming Thrane Maskiner

I en pressemeddelelse fra d. 11. marts 2005 fremgår det, at bredbåndspudsemaskiner fra PAOLONI Italien, nu introduceres i Danmark af Flemming Thrane Maskiner A/S.
PAOLONI har produceret pudsemaskiner i flere år og har en stor export verden over. Der er således ingen tvivl om, at der også er et marked i Danmark for en mindre bredbåndspudsemaskine til en overkommelig pris.

F.eks. fokuseres der meget på type KALIBRA 20 RKRT, som er en maskine hvor der er lagt vægt på en god driftssikker all-round maskine til pudsning af massivtræ, finér og lak. Maskinen er med 2 stk. pudseaggregater, den første som valse,
den anden som en kombination af valse og sko. Denne kombination giver langt flere muligheder end den traditionelle 2-båndsmaskine, maskinen har en max. arbejdsbredde på 1100 mm. samt variabel hastighed og med elektronisk digital for emnetykkelsesindstilling.

Maskine er særdeles velegnet til mindre trævirksomheder, hvor man ønsker en driftssikker maskine som er nem at betjene, lave installationsomkostninger og ikke mindst: til en særdeles fordelagtig anskaffelsespris.

Den første maskine bliver allerede leveret i april måned og her vil alle interesserede kunne stifte nærmere bekendskab med denne maskine.

Øvrige oplysninger og tekniske data vil også kunne ses på http://www.ft-maskiner.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078