23948sdkhjf

Jyske firmaer vinder stort møbel-udbud i København

Højer Møbler og OJ Skolemøbler skal levere skolemøbler til samtlige af Københavns Kommunes 66 uddannelsesinstitutioner.
I København har man hen over sommeren 2011 gennemført et EU-udbud på skolemøbler til kommunens godt 66 institutioner.

Det var et yderst attraktivt udbud for de danske møbelproducenter, og udbuddets vinder, konsortiet Højer Møbler i Aalborg og OJ Skolemøbler i Aarhus, var oppe imod stærke konkurrenter fra hele landet.

Københavns Kommune valgte konsortiet – ikke bare på baggrund af prisen, men også kvalitet, service, erfaring og positive kundereferencer talte med som væsentlige parametre:

- Konsortiet Højer Møbler og OJ Skolemøbler blev valgt ud fra en samlet vurdering af økonomi og kvalitet. Vi er i kontraktindgåelsesfasen blevet mødt med en yderst positiv indstilling fra konsortiet, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde, fortæller Betina Bergmann Madsen fra Københavns Kommune.

Øget beskæftigelse
Konsortiet Højer Møbler og OJ Skolemøbler glæder sig til opgaven og til at levere kvalitetsprodukter til kommunens mange institutioner. Administrerende direktør Jens Højer siger:

- Vi er meget glade for, at vi har vundet Københavns Kommunes udbud på skolemøbler, og vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde. Vi håber, at kommunens skoler allerede fra første dag vil opleve fordele ved den nye aftale.

Aftalen er trådt i kraft fra 1. september 2011 og tilfører konsortiet øget beskæftigelse. Ikke blot i København, men også i forbindelse med produktionen i Nordjylland, hvor man allerede har ansat flere nye medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078