23948sdkhjf

Grøn satsning har skabt pladsmangel hos bordpladeproducent

En tilgang af nye kunder samt vækst hos den eksisterende kundebase har skabt pladsmangel hos Horn Bordplader i Aulum. Derfor er bordpladeproducenten nu i gang med at bygge 2000 kvm til de eksisterende 8000 kvm produktionsfaciliteter. Det skriver Herning Folkeblad.

Administrerende direktør Jakob Bressendorf kom til virksomheden for fem år siden, og her fastlagde han en ny strategi, der bygger på bæredygtighed og miljøvenlig produktion. Til avisen fortæller han, at der ikke på daværende tidspunkt var en efterspørgsel på de bæredygtige produkter, men i dag har satset på miljøvenlige limtyper og diverse certificeringer givet pote, og direktøren er ikke i tvivl om, at behovet for tilbygningen kan kædes sammen med det grønne sats.

I dag beskæftiger Horn Bordplader 85 ansatte, og Jakob Bressendorf tror på, at efterspørgslen på de bæredygtige produkter fortsat vil stige.

- Min forhåbning er da helt åbenlyst, at vi bare ekspanderer voldsomt. At vi får endnu mere vind i sejlene med det, vi laver, og så skal vi sikkert til at lave noget mere og kigge på, hvordan vi får plads til det, konstaterer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079