23948sdkhjf

Timberman: Vinylgulve hitter i nyt boligbyggeri

På Eternitten, der er et nyt byområde i Aalborg placeret ved den tidligere eternitfabrik, ligger det nyligt opførte boligbyggeri Boeck Hansen Husene. I samtlige 80 udlejningsboliger er gulvene beklædt med vinyl, og ifølge Timberman, der har stået for leverancen, er projektet et glimrende eksempel på en voksende trend.

 – Vi oplever en massiv interesse for vores Novego-vinylgulve til nyt boligbyggeri og leverer derfor også i stigende grad gulve til projekter som Boeck Hansen Husene. Mange har en travl hverdag med familie og job, og her har vedligehold af gulve ikke ligefrem førsteprioritet. Den stigende interesse for vinylgulve skyldes derfor i høj grad den minimale grad af vedligehold, fortæller projektleder hos Timberman, Kim Dyhr Jørgensen i en pressemeddelelse.

 Han påpeger, at det derudover særligt er en fordel i udlejningsejendomme, fordi hverken lejer eller udlejer behøver at besvære sig med afhøvling eller overfladebehandling i forbindelse med ind- og udflytning.

Plads til hjemlig hygge og kæledyr
Vinylgulve bliver som regel forbundet med kontorer og institutioner, men på grund af Novego-gulvenes trælignende overflade, skaber de ifølge Kim Dyhr Jørgensen en mere hyggelig og hjemlig atmosfære.

– Novego-gulvene fås med en 3D-overflade, der til forveksling ligner træ, og det er med til at skabe det populære look i hjemmet. På den måde bliver trægulvets æstetiske udseende og vinylens praktiske egenskaber kombineret og samlet i ét gulv, forklarer han og fortsætter:

– På grund af vinylens høje slidstyrke og vandresistente overflade, er det faktisk også tilladt at holde kæledyr i boligerne. Overfladen gør det i den forbindelse nemt at holde gulvet rent og fri for hundehår og beskidte poteaftryk.

Gulvene dæmper desuden trinstøjen med hele 20 decibel og er dermed velegnet til etagebyggeri, oplyser Timberman.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.047