23948sdkhjf

Thorlund Skou køber aktiemajoriteten i NUP

Som resultat af Rørvik-koncernens afvikling har NUP haft det svært med at omstille produktion og sourcing af varer til eksterne underleverandører.

 – Vi har været igennem en lang omstilling, og står nu tilbage med et rent handelsselskab, hvorfor det er en fornøjelse at meddele, at Thorlund Skou A/S med virkning pr. 1. oktober 2019 overtager aktiemajoriteten i NUP A/S, siger direktør og ejer af NUP, Kim Hansen i en pressemeddelelse.

 Kim Hansen forsætter som direktør og beholder 20 pct. af aktierne i NUP via sit holdingselskab.

 Thorlund Skou har igennem de seneste 10 år opbygget et stærkt brand indenfor import og distribution af trælast og byggerirelaterede produkter, og selskabet har ifølge NUP de fornødne ressourcer i form af eget høvleri og produktion af trykimprægnering samt distributionscenter i Brande.

 Thorlund Skou distribuerer årligt 200.000 kubikmeter træ primært til Danmark og Polen og har opbygget en leverandørportefølje på mere end 150 savværker rundt om Østersøen.

Læs også: Prisboomerang ramte trælastdistributør i jubilæumsår

 – NUP A/S fortsætter som selvstændigt aktieselskab og planen er at øge aktiviteterne væsentligt, siger direktør Kim Hansen.

NUP får med opkøbet tilført en kapitalstærk hovedaktionær, og samtidigt bliver leverandørporteføljen markant forbedret med mere end de 150 savværker Thorlund Skou samarbejder med, lyder det i pressemeddelelsen.

 Det fremgår også, at Thorlund Skou ser et stort potentiale i NUP’s mangeårige trofaste kunder, derudover har NUP en række agenturer med betydeligt potentiale.

 Thorlund Skou vil tilføre en udvidelse af produktporteføljen i NUP, herunder US-kvalitet, varmebehandlet træ, konstruktionslimtræ, vindueslimtræ, i-bjælker, biobrændsel, hegnsprodukter, høvlede- og malede træ produkter, men pilen vender ikke kun en vej:

  – Vi ser et stort potentiale i NUP’s nuværende produktportefølje udtaler direktør Lars Thorlund.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093