23948sdkhjf

Millionordre til Unisport: Skal skabe bold og bevægelse

Det har været undervejs i mange år, og nu etablerer Herlufsholm Idrætscenter nu et nyt, specielt idrætscenter. Unisport Scandinavia, som er leverandør af sportsfaciliteter, er totalleverandør af anlægget. Ordren lyder på 6,9 mio. kr., oplyser firmaet i en pressemeddelelse. 

Det nye idrætscenter bliver et udendørs aktivitetsområde, kaldet ”Bold og Bevægelse”, og det bliver både for de daglige brugere af Herlufsholm Idrætscenter, og hele lokalbefolkningen i alle aldersgrupper. 

Konkret omdannes det gamle atletikanlæg til et område, som i høj grad inviterer til aktivitet og idræt for de lokale foreninger, men også seniorer, fritidsordninger eller brugere med nedsatte fysiske funktionsevner vil få gavn af det nye anlæg. 

- Der bliver atletikbane, multibane, crossfit og fitness arealer, Tarzan sti og meget mere - ”Bold og Bevægelse” anlægget bliver et bud på, hvordan fremtidens atletikanlæg kan kombinere idræt og bevægelse med idræt på konkurrenceplan. Atletikanlægget bliver godkendt til stævner, men åbner samtidig op for mange flere aktiviteter for andre brugergrupper, forklarer Jan Lyngemark, head of sales, outdoor fra Unisport, i pressemeddelelsen. 

- Projektet bliver et stærkt eksempel på hvordan man kan fremtidssikre og udvikle de mange atletikstadions i Danmark. Mange af dem benyttes nemlig i begrænset omfang, og tiltrækker ofte en smal brugergruppe, tilføjer salgschefen. 

Herlufsholm Idrætscenter nye anlæg ”Bold og Bevægelse” forventes færdigt den 15. maj 2020, og første spadestik markeres den 21. oktober.

Fakta: Unisport Scandinavia 

Unisport Scandinavia overtog i 2018 Virklund Sport i Danmark.

Firmaet er leverandør af inden- og udendørs sportsfaciliteter i Skandinavien med mere end 20 lokaliteter, en omsætning på over 1 mia. kr. og over 9.000 afsluttede projekter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094