23948sdkhjf

Unisport: Tilfreds med overtagelse trods kæmpe underskud

Overtagelsen af Virklund Sport har vakt tilfredshed trods den meget dyre pris, det har kostet for Unisport Scandinavia. Det skriver midtjyllandsavis.dk

Unisport Scandinavia overtog virksomheden for halvandet år siden og har siden blandt andet leveret kunstgræs og stadionstole til Jysk Park.

Den internationale sportsudstyrsvirksomhed havde et underskud på 11,9 millioner og som følge af det tog selskabets egenkapital et gevaldigt dyk og landede på minus 8,6 mio. kr.

Der er styr på økonomien igen efter kapitaltilskud og konvertering af gæld på i alt 11,6 mio. kr. fra den finske Unisport-koncern Unisport Saltex OY, der ejer Unisport Scandinavia.

Integration af Virklund og styrket ud af 2018
Af årsregnskabet fremgår det ifølge avisen, at 2018 både var et turbulent år med fokus på at få integreret Virklund Sport, og at det på den anden side var et styrket selskab, der trådte ind i 2019.

Ifølge ledelsesberetningen i regnskabet har overtagelsen af Virklund Sports aktiviteter samt stigning af selskabets øvrige aktiviteter betydet en god vækst.

Januar sidste år gik Virklund Sport konkurs efter flere års dårlige resultater. Måneden efter overtog den daværende konkurrent Unisport store dele af virksomheden samt en stor del af medarbejderne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078