23948sdkhjf

Studerende udtænker koncepter for Hurup Møbelfabrik

Hurup Møbelfabriks eksisterende forretningskoncept sættes under lup i den 21. udgave af Innovation Cup, som netop er skudt i gang.
Skab liv – og bliv!

Det er overskrifter på den opgave, som 38 studerende fra Teko Design + Business, VIA University College i løbet af 15 uger skal løse for Hurup Møbelfabrik.

Projektet lagde fra land den 30. august på fabrikken i Hurup, hvor direktør Bjarne Schmidt fortalte om møblerne, virksomhedens planer for fremtiden, og de tiltag der er gjort for at skabe nye kunderelationer i butikkerne.

Opgaven sætter fokus på koncepter, branding og marketing, hvor de studerende skal analysere det eksisterende forretningskoncept og udtænke kvalificerede ændringer og nye tiltag. Formålet er at skabe et endnu mere attraktivt forretningskoncept, og konkret skal samarbejdet munde ud i forslag til, hvordan Hurup Møbelfabrik i fremtiden kan kommunikere sit koncept ud til målgruppen.

Denne Innovation Cup er den 21. i rækken og løber over 15 uger. De studerende er inddelt i 10 teams, som afslutter deres projekter den 15. december, hvor de to bedste forslag præmieres for ”Bedste Innovationsforløb” og for ”Bedste Idé- og projektforslag”.

Om Innovation Cup
Innovation Cup afholdes flere gange årligt af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning i samarbejde med uddannelsesinstitutioner og virksomheder. På få uger får virksomheder i et koncentreret forløb udviklet nye designs af bl.a. designere, arkitekter og studerende fra design-, arkitekt- og produktionsteknologi-uddannelser.

I tværfaglige grupper arbejder de involverede med en konkret opgave, direkte afledt af virksomhedernes behov for design- og produktudvikling.

Formålet med Innovation Cup er at udbygge og sikre samarbejdet mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark. Samtidig med at Innovation Cup er en god mulighed for virksomhederne, er det med til at promovere nyt, dansk design og synliggøre danske virksomheders innovationsevne.

Kilde: Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095