23948sdkhjf

Tejn Smedeforretning har succes og må udvide: Overtager trælasthandel

Emilie Pettersson og Tommy Bager fra Tejn Smedeforretning på Bornholm har netop udvidet og overtaget en stor tidligere trælasthandel på grund af travlhed og stor efterspørgsel. 

- Vi startede vores virksomhed den 1. november 2016, og der er efterspørgsel på de ting, vi laver. I foråret ansatte vi en ny lærling, og det er også lykkedes os at få flere smede. Men i vores nuværende bygning på havnen har vi ikke mulighed for at udvide, så med købet af de her bygninger får vi mulighed for at udvide og lave de faciliteter, der skal til, for at vi også fremover kan producere i en høj kvalitet, og hvor vi kan have det gode arbejdsmiljø. De her bygninger giver os nogle helt andre muligheder for at indfri vores mål. Så det er første skridt på rejsen i det arbejdsliv, vi godt kunne tænke os.

Tejn Smedeforretning i Allinge består ud over Emelie Pettersson og Tommy Bager af 10 medarbejdere, nemlig fem svende, to lærlinge, to flexjobbere og en kontoransat. 

Virksomheden laver mange forskellige opgaver i metal - blandt andet laves der trapper og gelændere og mange typer af rørarbejde. De producerer til både virksomheder og private. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.234