23948sdkhjf

Marguerit-genskaberen Mandalay har pakket flyttebilerne

Firmaet Mandalay, der blandt andet har haft succes med det runde designbord i teaktræ fra havemøbelserien Marguerit, rykker pr. 1. oktober til Silkeborg i Midtjylland fra Herlev på Sjælland, det skriver Midtjyllands Avis. 

-Vi samler vores administration, logistik, salg og lager i Silkeborg for at øge effektiviteten.

Målet er at udvide sortimentet og ikke mindst øge serviceniveauet over for slutbrugeren, fortæller administrerende direktør Jakob Risvig Skov fra Mandalay til Midtjyllands Avis.

Der er blevet lejet kontor og lager til de omtrent 10 fuldtidsansatte medarbejdere og virksomhedens produktion hos Gerdsen Flytteservice. 

Har samlet afdelinger på én adresse
Indtil nu har virksomheden haft hovedkontor i Herlev og en afdeling i Tilst ved Aarhus. Nu er det blevet besluttet at samle det hele i Silkeborg. Samtidig bevares showrooms i både Herlev og Tilst for fortsat at være tæt på slutbrugerne i de større byer. 

Marguerit-møblerne blev skabt i 1950’erne hos designer Ankjær Andreasen og fik stor popularitet. Senere lavede Mandalay et re-design og Maguerit er i dag stadig en del af sortimentet.

Den adm. direktør Jakob Risvig Skov tiltrådte den 1. juni 2018 efter en periode som medlem af bestyrelsen. Fra 2001-2014 havde han en lederstilling med ansvar for salg, marketing og produktudvikling i det daværende Fiskars Denmark A/S i netop Silkeborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141