23948sdkhjf

Kähler-salg: Tidligere hovedkvarter får nyt navn, når møbler flytter ind

Kähler Design blev sidste år solgt til Rosendahl og som del af aftalen beholdt Frantz Longhi Kählers daværende hovedkvarter, det historiske værksted samt butik på Kählersbakken 5 i Næstved. 

Aftalen bestod i, at Kähler fik lov til at beholde navnet på butikken på Kählersbakken i et år frem til 1. november i år. 

Frantz Longhi har i mellemtiden stiftet møbelvirksomheden Warm Nordic og nu bliver butikken ændret til en Warm Nordic-butik med tilføjelsen “& Friends”, det skriver Sjællandske Medier (sn.dk). 

Privat interesse for møbeldesign
Der vil fremover også blive solgt Kähler-keramik i butikken, men det bliver en mindre del end før, lyder det fra Louise Fronger Krusell fra Warm Nordics marketingsafdeling ifølge sn.dk

Frantz Longhi er møbel-entusiast og ejer omkring 200 vintagestole, som han har erhvervet sig gennem auktioner og møbleret flere restauranter med. 

Han har lavet aftaler med efterkommere af danske designere, og han laver nu moderniserede udgaver af de gamle møbler i Warm Nordic. Der er tale om møbelkunstnere som Hans Olsen, Knud Færch og Jacob Hermann.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093