23948sdkhjf

Dansk virksomhed solgt til Norge: Vil stadig sælge nissekoner, vaser, krukker og små Folkevogne

Der er lidt af hvert på hylderne hos Vildbjerg-virksomheden I.C. Lauvring. Mangler du en stor rulle cellofan, en vase til et gravsted, krukker i flere farver og materialer, en meget lille Folkevogn med et snedrysset juletræ på taget eller en noget større nissekone? Så er det i Vildbjerg, du finder det. 

De fører en lang række brugskunstvarer og desuden møbler til udsmykning. 

IC Lauvring er netop solgt til det norsk selskab Dalema, men geografisk placering og fokus bliver der ikke ændret meget på. Det skriver Herning Folkeblad. 

- Vi er blevet købt af en virksomhed, som ønsker at komme ud i Europa. Vi er et brohoved, fordi vi i forvejen har eksport uden for de nordiske lande, siger Per Nybo Nielsen, der er administrerende direktør i Lauvring, som virksomheden nu er begyndt at brande sig som.

I øjeblikket ligger vores eksport på 35-40 procent, men vi skal have den løftet til 60 procent. Vi skal ud i verden, siger adm. direktør i I. C. Lauvring, Per Nybo Nielsen til Herning Folkeblad.

At drive en virksomhed som I.C. Lauvring kræver både plads og penge. Plads til varerne, der kommer fra producenter i Vietnam, Kina og Portugal, og penge til at have dem på lager, til de bliver faktureret ud til kunderne.

De skifter ifølge den adm. direktør 1200 varenumre af 4500 ud om året, fordi udviklingen går stærkt. De omsætter for 55 mio. kr. om året.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078