23948sdkhjf

Efter Dyne-Larsens død: Møbel-leverandør flager på halvt

Lars Larsens død har berørt mange danskere rundt om i landet. Jysk er en af Tvilums helt store kunder og samarbejdspartnere og i går valgte møbelvirksomheden at flage på halvt.

Det var på hovedkontoret i Fårvang, at flaget kom på halvt, da man fik beskeden om, at købmand Lars Larsen var død. Jysk og Lars Larsen har igennem en årrække været meget nære samarbejdspartnere og kunder hos Tvilum. Det skriver Midtjyllands Avis. 

- Vi er naturligvis alle berørt af Lars Larsens død. Men der er medarbejdere her, som i mange år har haft tætte forbindelser til Jysk, og de er blevet ekstra berørt af det, så der er også nogle af dem, der har grædt i dag, siger Tvilums adm. direktør Torben Porsholdt til Midtjyllands Avis.

Tvilum og Jysk har kørt parløb
Faktisk har Tvilum været med helt fra starten, da Lars Larsen i 80’erne besluttede at udvide Jysk-sortimentet til også at indeholde møbler. 

Her blev de første møbler produceret hos Tvilum, og det skete blandt andet, fordi der var udpræget god kemi mellem Lars Larsen og Tvilum-stifteren Egon Kristiansen, der døde i 2016, 79 år gammel. 

Reelt har Jysk og Tvilum derfor kørt parløb lige siden 80'erne, og hvor den store succes hos Jysk også smittede af i form af ordrer hos Tvilum, og hvor Jysk i dag er en af de helt store kunder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125