23948sdkhjf

Succesfuld køkkenproducent nærmer sig en milliard i omsætning

Har ansat 47 nye medarbejdere i år og flere følger højst sandsynligt trop.

Det går én vej hos TCM Group, og det er op. Virksomheden, der tidligere var kendt som Tvis Køkkener, har haft en vækst i omsætningen i årets andet kvartal på 11,3 pct.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Producenten, der blandt andet producerer køkkener og badeværelser, har derfor opjusteret deres forventninger og anslår nu, at de kommer ud af 2019 med et overskud mellem 150 og 160 mio. kr. før skat og at omsætningen passerer en milliard kr.

Dansk design hitter
Ole Lund Andersen, der er administrende direktør for TCM Group, siger til avisen, at væksten udelukkende er kommet ved, at de har solgt mere i deres butikker og ved deres franchisehavere.

- Vi oplever, at der er meget stor efterspørgsel på dansk design og på den kvalitet, som vi kan levere, siger Ole Lund Andersen til Dagbladet Holstebro-Struer og tilføjer:

- Desuden har vi været rigtig gode til at have det, som kunderne efterspørger. Vi kommer med et nyt køkken om året, så vi følger den nyeste mode, mens andre køkkenleverandører måske kommer med et nyt køkken hvert femte år.

47 nye medarbejdere
2018 var allerede et rekordår for virksomheden, hvor de kom ud af 2018 med et overskud på 103 mio. kr. og omsætningen passerede 900 mio.

Indtil videre har TCM Group ansat 47 nye medarbejdere i år, og direktøren mener, de er nødt til at ansætte fem mere. Han glæder sig over at være med til at skabe vækst og arbejdspladser i Nordvestjylland.

TCM Group er især kendt for at producere Tvis, Nettoline og Svane Køkkener, og det er især Svane Køkkenet, der har været efterspørgsel på, fortalte Ole Lund Andersen til avisen tidligere på året.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095