23948sdkhjf

Vinduesfirma: Vi har skabt Danmarks varmeste vindue

Hvidbjerg Vinduet påstår de har opfundet ”Danmarks varmeste vindue”, som nu har givet dem behov for fire nye medarbejdere. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Vinduet har de kaldt Zelalux, og der er fuld gang i bestillingerne.

- Det nye vindue har mere lysindfald og er bedre isolerende, og det er blevet taget særdeles godt imod. Vi har blandt andet fået en større ordre til Færøerne, siger Claus Arberg, der er administrende direktør i Hvidbjerg Vinduer, til avisen.

Han siger, de har brugt Facebook til rekrutteringen af de fire nye medarbejdere – blandt andet fordi de ikke har nogle uopfordrede ansøgninger liggende, som de plejer. Noget de tror skyldes en lav arbejdsløshed.

Kombination af træ og plast
Det nye vindue kan også fås som terrassedør og består af træ indvendigt, aluminium udvendigt og med en kerne af fiberkomposit, der er meget isolerende og kan betegnes som en slags forstærket plast.

Vindue og terrassedør vil blive produceret på fabrikken i Hvidbjerg - hvor de også har deres hovedsæde - der ellers udelukkende producerer plastvinduer.

Virksomheden har også en afdeling i Nors i Thy, hvor der bliver produceret vinduer og døre med kombinationen aluminium udvendigt, træ indvendigt.

Hvidbjerg Vinduet beskæftiger omkring 180 medarbejdere, 80 af dem arbejder i Hvidbjerg. De har omtrent de samme antal ansatte som før finanskrisen, men de producerer mere. Det skyldes, at produktionen er blevet mere effektiv.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094