23948sdkhjf

Jysk møbelvirksomhed: Ansætter ny administrerende direktør

Gennem de sidste 20 år har de to stiftere af Randers+Radius, Lars Andersen og Niels Kastrup, stået i spidsen for møbelvirksomheden.

Niels Kastrup som administrerende direktør og som Lars Andersen produkt- og miljøansvarlig.

Nu er tiden dog kommet til at ansætte en ny administrerende direktør, blandt andet fordi de vil intensivere kræfterne på salg og produktudvikling. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Skal løfte virksomheden til det næste niveau
- I Randers+Radius har vi en ambition om yderligere at styrke vores position blandt udbydere af danske designmøbler. Vi har derfor gennem en periode arbejdet på at skabe det grundlag, vi mener, der skal til for at løfte os til næste niveau, udtaler Lars Andersen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Omdrejningspunktet har været at tilføre flere ledelseskompetencer med fokus på udvikling af forretningen, og det er nu lykkedes os at finde en optimal løsning på dette med ansættelsen af Michael Nissen, siger stifteren.

Michael Nissen tiltræder som administrende direktør pr. 15. august. Med hans ansættelse ønsker Randers+Radius at udbygge positionen som leverandør af danske designmøbler. Han ser, ikke overraskende, frem til sin nye rolle.

Ny direktør gammel i gårde
-Lars og Niels har igennem en årrække opbygget Randers+Radius til at være et betydeligt brand i den danske møbelbranche gennem deres vedholdende fokus på design og kvalitet. Virksomheden har derfor en solid platform at bygge videre på, og jeg glæder mig til, at jeg med det solide udgangspunkt skal stå i spidsen for at videreudvikle Randers+Radius, siger Michael Nissen. 

Han har en international baggrund og adskillige års ledererfaring. De seneste 13 år har han arbejdet som administrende direktør i solafskærmningsbranchen, hvoraf 5 år var for Faber A/S i deres polske datterselskab og de seneste otte år for Stila A/S i Smørum.

Før det har Michael Nissen arbejdet i møbelbranchen, hvor han har haft ledende stillinger indenfor forretningsudvikling og produktion.

Kun én kasket
Lars Andersen fortsætter som produkt- og miljøansvarlig og Niels Kastrup overgår til jobbet som salgsdirektør. Niels Kastrup ser frem til ændringen i sin arbejdsgang. 

- Jeg glæder mig til fremover kun at have én kasket på. Ansættelsen af Michael giver mig mulighed for at fokusere 100 pct. på salget, og det var dér, mit fokus var, da vi i sin tid grundlagde Randers+Radius. Så rent personligt er det tilbage til rødderne. Samtidig er jeg sikker på, at et øget markedsfokus i såvel Danmark som på vores eksportmarkeder i sig selv kan bidrage til en positiv udvikling af virksomheden, siger Niels Kastrup slutteligt i pressemeddelelsen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078