23948sdkhjf

My Home åbner sin 24. danske butik

Dermed er målet om 27 butikker i Danmark i 2012 næsten nået. En prøvebutik i udlandet er også på vej.
Bornholm får sin fjerde møbelbutik - og My Home sin 24. butik med lagersalg af kvalitetsmøbler i Danmark. Det skriver Bornholm.nu.

Placering ikke afgjort endnu
Møbelkæden My Home har ellers travlt med at blive klar til åbningen af en forretning i Sønderborg d. 1. oktober, men medejer af kæden Jan Hallas har alligevel haft tid til at tjekke potentialet i Bornholm.

Nu ledes der med lys og lygte efter den rette placering.

- Vi arbejder på to muligheder, men i starten af september har vi valgt en placering. Jeg kommer selv til Bornholm i næste uge igen, for at se på lokaliteterne. Men vi kigger efter god beliggenhed som det første, og vore butikker ligger generelt mellem 400 og 1.000 kvadratmeter, fortæller Jan Hallas til avisen.

Målet er næsten nået
Møbelkæden har kun fem år på bagen og har formået at ekspandere gennem en finanskrise. Nu står Jan Hallas overfor åbningen af den 24. butik, og dermed er målet om at blive landsdækkende med 27 butikker i 2012 næsten nået.

Men også kun næsten. For med 27 butikker i Danmark er det tid til at se ud over landets grænser.

I øjeblikket leger Jan Hallas med tanken om at åbne en prøvebutik i udlandet – nærmere betegnet Norge eller Sverige, hvor møbelkædens koncept bedst passer ind.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078