23948sdkhjf

Formland stiller skarpt på bæredygtigt design

Den bæredygtige tankegang får sit helt eget område på Formland Autumn 2019. We Care hedder området, der besøgende et indblik i miljørigtig produktion, zero waste-kultur og fremtidens bæredygtige designprodukter. 

Det oplyser interiør- og designmessen i en pressemeddelelse. 

Udstillingen udfolder den bæredygtige tankegang og giver et helt særligt indblik i mulighederne inden for miljørigtig og ansvarlig produktion. We Care vil byde på bæredygtige designs fremstillet i genbrugsmaterialer. 

- Vi hylder design, men skal samtidig værne om vores klode og vores ressourcer, og derfor glæder vi os rigtig meget til at fremvise udstillingen We Care, der forener bæredygtighed og design. Via storytelling kan de besøgende få indblik i, hvordan og hvor meget man i virkeligheden kan udrette ved hjælp af den genanvendelige tankegang, og således blive klogere på, hvordan man kan skåne naturen, siger Formlands projektleder, Mai-Britt Risvig Flyvholm, i en pressemeddelelse.

Formland Autumn 2019 finder sted i MCH Messecenter Herning fra den 15. til den 18. august. Der vil være 450 udstillere, der står klar med det nyeste inden for alt fra interiør, botanik og keramik til lys, mode og madoplevelser, ligesom messen byder på stærke foredrag og inspirerende aktiviteter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094