23948sdkhjf

Brancheorienteret software, udviklet i maskinrummet

Acies har udviklet software til industrien siden 1978 og er i dag markedsledende inden for vindues-, dør- og køkkenbranchen. En nichevirksomhed med fokus på den holistiske tilgang, når der investeres i produktionsoptimeringer

Under mottoet ’Softwareløsninger bygget på Brancheviden’ hjælper Acies kunder med at drive deres forretning smartere ved hjælp af salgskonfigurations- og produktionsstyringsløsninger. Løsninger som blandt andre STM Vinduer har taget til sig.

– For 3 år siden tog vi endnu et skridt i retning mod industri 4.0, hvor vi igangsatte en større investeringsplan i yderligere automatisering og digitalisering af vores produktion. Blandt investeringerne er et fuldt automatiseret maleranlæg, hvor robotter i dag sikrer den høje overfladekvalitet, vi er kendt for. Acies har i denne samt andre processer været en professionel samarbejdspartner i vores rejse imod en 100% industri 4.0 produktion, fortæller Finn Methmann, CEO hos STM Vinduer.

Klos op ad maskinrummet

CEO hos Acies, Jørgen Clemmensen, gør opmærksom på fordele ved at tænke den rigtige softwareløsning ind i produktionsoptimeringer fra start.

– Når vores kunder optimerer for mange millioner, er det en god idé at tænke softwaren ind fra start, og lade os være med til at definere, udvikle og tilpasse softwaren til præcis det, den skal, pointerer Jørgen Clemmensen.

– Hos os i STM har vi over en længere periode samarbejdet med folk fra Acies in house. Det vil sige, at vi i samarbejde har etableret en projektgruppe, der har udviklet softwaren klos op ad vores maskinrum. Det har præget udviklingen i en meget praktisk og effektiv retning, hvor udviklingsmæssige tilbageløb hurtigt er blevet tilpasset og justeret, så alt er afstemt, tilføjer Finn Methmann.

Undgå overraskelsen, opnå gevinsten

Software er i dag en naturlig del af de fleste produktionsvirksomheder, men samtidig også et parameter, der ikke altid tænkes ind i budgettet.

– Det drejer sig om at tænke holistisk, når man investerer i optimering og nye løsninger, hvor man starter med at gennemtænke, hvordan hele produktionen kommer til at interagere.

– Det bliver ofte en mere omstændelig affære først at udvikle og integrere softwaren, når alt udstyr er købt og installeret. Ikke mindst økonomisk, hvis det ikke er tænkt ind i budgettet, men også rent udviklingsmæssigt. Eller sagt med andre ord, jo tidligere vi bliver involveret, des tidligere kan vi begynde at udvikle og skræddersy den optimale software. Det giver den største gevinst for alle parter. En strategisk tilgang vores samarbejde med STM Vinduer bærer stærkt præg af, slutter Jørgen Clemmensen.

  • Acies er oprindeligt grundlagt som Logodan i 1978 og har over 40 års erfaring med softwareløsninger til industrien
  • Softwarevirksomheden leverer branchespecifikke softwareløsninger, der hjælper produktionsvirksomheder med at få et større overblik over konstruktion, salg og produktion
  • Acies leverer fortrinsvis løsninger til produktion af vinduer, døre og køkkener
  • Læs mere på acies.dk
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095