23948sdkhjf

Vermund Larsen går frem for femte gang

Møbel- og hjælpemiddelproducenten Vermund Larsen A/S har fortsat vind i sejlene.

Det er femte år i træk, at virksomheden går frem på både bundlinje og bruttoresultat, fremgår det af regnskabet på CVR-registeret.

Om Vermund Larsen A/S

  • Vermund Larsen A/S er en dansk, familieejet virksomhed grundlagt i 1935 af fabrikant Vermund Larsen.
  • Vermund Larsen A/S har ca. 100 ansatte.
  • Virksomheden udvikler og producerer hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelser, udstyr til hospitaler og klinikker samt designmøbler.

Koncernen, som omfatter produktion, salg og servicecentre i Danmark samt tre datterselskaber i udlandet, har i år et realiseret overskud på 11,7 millioner kroner efter skat i forhold til 10,4 millioner kroner i regnskabsåret 2017-2018.

- Vi er stolte over, at vi i en lang årrække har leveret en solid og kontinuerlig vækst på både top og bundlinje. Hvad vi også er meget stolte af er, at det er en kontrolleret vækst, hvor indtjening og omsætning vokser kraftigere end de faste omkostninger. Det kan vi takke en solid strategi, kontinuerlige effektiviseringer og optimering af arbejdsgange for, siger administrerende direktør Per Buus i en pressemeddelelse.

Fremgangen er et resultat af et succesfuldt salg af egenudviklede og egenproducerede specialstole til den velfærdsteknologiske branche, hvor det især er eksporten, som driver væksten, fremgår det af pressemeddelelse.

Investering i forskning
I året der er gået har Vermund Larsen også skelet til forskningsverdenen.

- Vi har bl.a. investeret i et forskningsprojekt om den funktionelle siddestilling i form af en egenfinansieret erhvervs Ph.d. i samarbejde med Aalborg Universitet. Forskningen skal underbygge virksomhedens vision om, at skabe banebrydende løsninger omkring det siddende menneske, siger Per Buus.

Vermund Larsen A/S har knap 100 ansatte.

Vermund Larsen A/S
mio. kr. 2018/19 2017/18
Bruttofortjeneste 68,7 60,3
Resultat af primær drift 15,1 13,6
Resultat før skat 15,0 13,4
Årets resultat 11,7 10,4
Egenkapital 58,8 53,1
Regnskabsåret blev afsluttet 31. marts 2019
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094