23948sdkhjf

Jysk går ind på marked nummer 52

I går den 22. maj åbnede Jysk dørene til den første butik i republikken Aserbajdsjan, der grænser op til blandt andet Armenien og Georgien, hvor møbelkæden allerede har butikker.

Franchise-direktør i Jysk, Frederik Kroun, ser det som en naturlig udvikling at brede det gode Jysk-tilbud ud til indbyggerne i Aserbajdsjan.

- Vi er allerede repræsenteret i den del af verden og tror på, at der også er et marked for Jysk i Aserbajdsjan. Det er et marked i udvikling, og det vil vi selvfølgelig gerne være en del af og give kunderne et godt tilbud fra Jysk, siger Frederik Kroun.

Den nye butik ligger i hovedstaden Baku og har et samlet salgsareal på 1105 kvadratmeter. De næste tre butikker i Aserbajdsjan er allerede planlagt.  

Med åbningen af butikken i den kaukasiske republik vil antallet af lande, hvor der er Jysk-butikker fortsat være 52, da Jysk Franchise har valgt at lukke ned i Singapore, hvor virksomheden har været repræsenteret siden 2015.  

Det er den eksisterende franchisepartner, som driver Jysk-franchise i Moldova, der skal stå for at drive butikken i Aserbajdsjan.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188