23948sdkhjf

Lille fremgang for Pro Tec Vinduer

Omsætningen steg med 6 % i 2010, og det er med til at forbedre bundlinjen hos vinduesproducenten fra Holstebro, som her i foråret er blevet en del af Inwido Danmark.
Hos Pro Tec gik man ind til 2010 med en forventning om en stigning i aktiviteten og et forbedret resultat, og dette blev til en vis grad indfriet.

Ifølge det nyligt offentliggjorte årsregnskab lykkedes det således at øge omsætningen fra 156,7 til 165,6 mio. kroner, mens 2009-underskuddet på -4,4 mio. blev reduceret til et minus på -1,4 mio. kroner efter skat.

Ledelsen fremhæver, at den øgede aktivitet er realiseret trods en generel nedgang i branchen på 3 %, og det er primært Pro Tecs lavenergiprodukter, der er årsag til fremgangen. Især salget af Pro Tec 7 har udviklet sig positivt og udgør nu en betragtelig del af den samlede omsætning.

Væsentligt forbedret resultat i 2011
Samlet set betegnes resultatet som " mindre tilfredsstillende ", men det bemærkes dog også, at resultatet, sammen med en reduktion af virksomhedens aktiver, har medført en kraftig forbedring af soliditeten.

I 2011 forventes en mindre stigning i omsætning samt en væsentlig forbedring af resultatet. Ledelsen vurderer, at virksomheden står godt rustet til fortsat vækst, hvilket ikke mindst hænger sammen med salget til Inwido Denmark her i foråret. En handel der blev godkendt i midten af maj måned.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079