23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny branchechef hos Dansk Byggeindustri

Frederik Waitz Søborg er den 1. maj udnævnt til branchechef for Dansk Byggeindustri i Dansk Byggeri.

Han har i de seneste knapt to år fungeret som konsulent for Snedkersektionen, Industrisektionen og Industrilakerernes Landsforening samt for branchefællesskabet Dansk Byggeindustri, der desuden omfatter Alufacadesektionen og Stenhuggersektionen.

35-årige Frederik Waitz Søborg har i den periode reorganiseret branchefællesskabet og skabt et nyt strategisk fokus i samarbejde med branchefællesskabets bestyrelse. Ligesom han har betjent bestyrelserne i Snedkersektionen, Industrisektionen og Industrilakerernes Landsforeningen samt Dansk Byggeindustris bestyrelse.

– Igennem de senest to år har Frederik som konsulent været med til at styrke og udvikle Dansk Byggeindustri. Han har en god fornemmelse for strategi, en god forståelse for medlemmerne og fin politisk indsigt. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med Frederik som branchechef, siger Martin Søgaard, formand for Dansk Byggeindustri. 

Fakta: Fra Aalborg til USA og Tyrkiet
Frederik Waitz Søborg kom til Dansk Byggeri i juni 2017 fra en stilling i Nordic Innovation i Nordisk Ministerråd, hvor han senest var rådgiver i kommunikation og strategi i godt fire år. Her arbejdede Frederik med at forberede erhvervssamarbejdet i og mellem de nordiske lande.

Det resulterede bland andet i oprettelsen af en nordisk innovation ambassade i New York og skabelsen af et nyt ministerråd for digitalisering. 

Frederik Waitz Søborg er uddannet cand. soc. i politisk kommunikation og ledelse fra CBS i 2012. Han er opvokset i Aalborg og tog til København for at tage sin uddannelse, der også inkluderede ophold i USA og Tyrkiet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141