23948sdkhjf

Snedkeri genererer flere lokale gevinster end forventet

Da Grenaa Maskin Snedkeri (GMS) i august 2017 flyttede fra det centrale Grenaa til Fannerup 15 kilometer mod vest, var ambitionen at skabe inspiration, liv og vækst i det lille lokalsamfund.

Det er nu lykkedes – og endda i højere grad en forventet, fortæller snedkermester og indehaver af GMS, Rasmus Flarup.

Halvandet år efter flytningen er det lykkedes virksomheden at få nye medarbejdere fra lokalsamfundet og mere end almindelig travlhed i første kvartal i 2019.

– Jeg har i mine elleve år med GMS aldrig oplevet at have så travlt i årets første måneder, som vi har i år. En del af forklaringen er, at vi faktisk er blevet mere synlige, selvom vi er flyttet fra byen og lidt ud på landet, siger Rasmus Flarup i en pressemeddelelse. 

Han forklarer, at årsagen til væksten i 2019 blandt andet skal ses i lyset af, at GMS med den nye placering i Fannerup har fået mulighed for at etablere nyt værksted og 100 kvadratmeter udstillingslokale – og det har gjort virksomheden mere synlig, selvom den er flyttet ud i landområdet.

- Det har vist sig at være en succes. Samtidig har flytningen betydet, at vi har ansat lokal arbejdskraft på såvel værkstedet som i administrationen, siger Rasmus Flarup.

Grenaa Maskin Snedkeri (GMS) 
GMS ApS blev etableret i 2008 af Rasmus Flarup, som har dybe rødder i både lokalområdet og branchen. Lige fra han tog sine første skridt, rendte han om benene på sin far, der havde en vinduesfabrik.

Med eget snedkerværksted leverer GMS løsninger i vinduer, døre og glas til såvel den professionelle håndværks- og byggebranche som til private kunder. Desuden har virksomhedens særlige kunnen resulteret i unikke løsninger til en stribe specielle kunder som fx kunstmuseet ARoS i Aarhus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187