23948sdkhjf

GMS har succes med nyt forretningsområde

Grenaa Maskin Snedkeri har reageret på efterspørgslen ved også at tilbyde udskiftning af glas i eksisterende vinduer.
Det er først og fremmest en stigende efterspørgsel fra kunderne der har gjort at indehaver af GMS, snedkermester Rasmus Flarup, har valgt at fokusere så meget på området som det er tilfældet.

- Egentlig er det en del af vores faglige uddannelse som snedkere at arbejde med glas i alle afskygninger, og derfor er det også noget vi altid har tilbudt, men vi har aldrig tidligere haft det på de synlige hylder som et produkt med en fast lav pris, siger Rasmus Flarup og fortsætter:

- Vi vil naturligvis rigtig gerne sælge helt nye vinduer og døre, men i mange huse hvor vinduerne er skiftet i 80’erne og 90’erne oplever vi faktisk at mange af dem ikke er nedbrudte, glassene derimod, er bare milevidt fra et lavenergi glas som dem der produceres i dag. Når vi støder på sådanne huse er det vigtigt at vi fokuserer på at kunden får den rigtige løsning ved at leve op til vores ansvar som fagmænd, og dermed yde den bedst tænkelige rådgivning – og så er det altså nogle gange den bedste investering at skifte glasset.

Kan godt være med på prisen
Til spørgsmålet om, hvorvidt en virksomhed som GMS ikke altid vil være dyrere end glarmestre, svarer Rasmus Flarup:

-Vi er jo vinduesproducenter og har derfor af indlysende årsager en rigtig skarp indkøbspris på glas, da det som bekendt en ret stor del af rådmaterialet i et vindue. Med andre ord kan du kalde os Glas-grossisten, ”såååå neeeej”: Vi kan bestemt godt være på prisen.

Rasmus Flarup tillader sig derfor at se lyst på fremtiden oven på de sidste 18 måneders begivenheder.

- Vi har haft et ganske udemærkede 2012 og i 2013 er der kommet godt gang i både byggeriet og den private efterspørgsel allerede, så vi er bestemt optimistiske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062