23948sdkhjf

Ny aktør på det danske limmarked

Med base i Ringsted vil GlueLine udfordre limbranchen og stå for salg af og rådgivning om køb og udvikling af lim til bl.a. træindustrien.
Bag GlueLine står 50-årige Jens Rasmussen, der har mange års erfaring fra branchen.

Han har allieret sig med PKI Supply i Fredericia, der i Danmark har forhandlingen af produkter fra de helt store aktører på det internationale limmarked, Henkel og BASF. Desuden producerer PKI selv en række limprodukter.

Det er kombinationen af salg og rådgivning til industrivirksomheder, der kommer til at kendetegne GlueLines profil i markedet, fortæller Jens Rasmussen. Firmaet vil især henvende sig til virksomheder i træ-, papir- og byggeindustrien. Desuden er bryggerier en væsentlig målgruppe.

En proces i GlueLines regi foregår typisk ved, at GlueLine hjælper en industrivirksomhed med at finde den rigtige lim til et nyt produkt. GlueLine tester herefter lim og materialer for at finde den optimale kombination.

I en sådan test indgår typisk en undersøgelse af materialernes reaktion på limen samt limens holdbarhed og styrke. GlueLine sikrer, at de nødvendige godkendelser fra myndigheder mv. kommer på plads. Dermed kan GlueLine kan levere godkendte limprodukter, når testen er gennemført med succes.

- I industrien skifter krav og specifikationer til produkter konstant pga. den hårde konkurrence. Det stiller krav til limleverandøren og rådgivningen om at finde den bedste og mest fleksible løsning. Jeg satser på at gøre en forskel og give mine kunder god rådgivning, der tager udgangspunkt i en helhedsbetragtning på processen. Dermed bliver tillid og personlige relationer til kunderne afgørende for min forretning, siger Jens Rasmussen.

Med PKI Supply – og dermed to af verdens største kemi- og limproducenter, BASF og Henkel, i ryggen – har GlueLine også mulighed for at supportere kunderne med internationale løsninger og koncepter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082