23948sdkhjf

Gabriel gennemfører mexicansk opkøb

Den nordjyske møbeltekstilvirksomhed etablerede i 2016 via sit amerikanske datterselskab, Gabriel North America Inc., en FurnMaster produktionsenhed i Grand Rapids Michigan, USA.

I takt med at potentialer er blevet identificeret, og udviklet, er mulighederne for etablering af en tilsvarende enhed i Mexico blevet undersøgt, og i slutningen af februar afgav man et bud på den mexicanske møbelproducent Grupo Ryl, S.A. de C.V.

Nu har Gabriel underskrevet en endelig købsaftale med det mexicanske selskab, hvor man overtager 100 pct. af aktierne til en købssum på 0,8 mio. dollars (5,3 mio. kr.). Dertil kommer overtagelse af gæld for 3,0 mio. dollars (19,8 mio. kr.). Det oplyser Gabriel i en fondsbørsmeddelelse.

Grupo Ryl er underleverandør til møbelindustrien i USA. Selskabet, der beskæftiger cirka 170 ansatte, omsatte i 2018 for 8 mio. dollars (52,8 mio. kr.), og havde et resultat før skat på -1,2 mio. dollars (-7,9 mio. kr.).

Gabriel forventer, at det mexicanske selskab vil omsætte for godt 20 mio. kr. resten af året og få et underskud før skat på 2 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172