23948sdkhjf

Snedkerne bliver smidt udenfor til DM i Skills

Der er ikke plads til alle i Arena Næstved, når lokalerne 4.-6. april skal huse årets DM i Skills.

Derfor er nogle faggrupper rykket udenfor og skal i stedet holde til på de nærliggende fodboldbaner.

Blandt dem er snedkerfagene, fortæller Ole Egemose, der er konsulent i Snedkernes Uddannelser, som blandt andet står for snedkerfagenes forberedelser til DM i Skills.

- Jeg ved ikke, hvorfor det lige er os, der er endt udenfor, men sådan er det i hvert fald blevet, siger han til Wood Supply.

Ole Egemose og 30 andre har derfor siden søndag været i gang med at omdanne 700 kvadratmeter fodboldbane til værksteder, hvor snedkerlærlinge kan vise deres evner frem.

Men de bløde fodboldbaner skaber nye udfordringer:

- Jeg regner med, at det kommer til at køre som smurt, som det plejer. Men det kan gøre mig lidt bekymret, hvordan det kommer til at gå med etablere et jævnt gulv på fodboldbanerne, siger Ole Egemose.

Trods bekymringen regner han dog med, at det hele nok skal nå i mål onsdag middag, hvor han og resten af holdet bag opsætningen forventer at være færdige med værkstederne, der bliver fuldt udstyret med blandt andet CNC-maskine.

Opsætningsholdet kommer fra en bred vifte af de mange virksomheder, der er med til at sponsorere snedkernes deltagelse i årets DM.

- De gør en ihærdig indsats, og vi er stolte af, at så mange virksomheder bakker op om eventet, siger Ole Egemose, der ser frem til at få Skills-arrangementet skudt i gang, så han kan se værkstederne i funktion.

I alt deltager fire snedkeruddannelser i DM i Skills. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.12