23948sdkhjf

Her er branchens vindere i DM i Skills

19 dygtige lærlinge i den danske træbranche har 4.-6. april dystet om titlen som vindere af DM i Skills i fire forskellige snedker-kategorier. 

Kampen blev udkæmpet på fodboldbanerne udenfor Arena Næstved, hvor Snedkernes Uddannelser har stået i spidsen for opsætningen af midlertidige telte til formålet.

Og lørdag blev vinderne så fundet:

Kristian Dyhrberg Andersen fra Nykøbing Mors blev kåret som årets maskinsnedker. Han er i praktik hos Frontego og under uddannelse på Skive College.

Ida Iver fra Odder blev kåret som årets møbelpolstrer. Hun er i praktik hos Nicolai Bisgaard – Møbelpolstrer og under uddannelse på Skive College.

Steffen Slott Jørgensen fra Borup blev kåret som årets bygningssnedker. Han er i praktik hos Hoffmann i Næstved og under uddannelse på Roskilde Tekniske Skole.

Snorre Steenstrup Dyhr blev kåret som årets møbelsnedker. Han er i praktik hos OT – Lauridsen og under uddannelse på Syddansk Erhvervsskole.

Alle vinderne fik et håndtryk, et diplom og en figur med på vejen af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

- Er man lidt bekymret og i dårligt humør, skal man bare tage til DM i Skills. Så bliver man glad helt ind i hjertet, sagde statsministeren i forbindelse med overrækkelsen.

Og han forsikrede alle deltagerne om, at selvom ikke alle kunne vinde guld, så "lægger deltagelse her stenene til succes i jeres liv."

Foruden de 19 danske snedker-deltagere var der i år også to gæstedeltagere fra Østrig – en bygningssnedker og en møbelsnedker. Men det var alle danske lærlinge, der løb med snedkernes Skills-priser. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094