23948sdkhjf

Obel-P Automation henter millioner i udlandet

Herning-firmaet er kommet helskindet gennem krisen og høster nu frugterne af en målrettet indsats på eksportmarkederne.
Efter et underskud i 2009 formåede virksomheden igen at sætte sorte tal på bundlinjen i 2010, og i det nye år er det lykkedes at fortsætte fremgangen.

Alene i april måned har Herning firmaet taget ordrer for over 10 mio. kroner til eksport. Der er tale om et bjælkepresseanlæg til en belgisk kunde samt et logisitikprojekt, der udføres for en russisk kunde. Dertil kommer en række mindre opgaver.

- Vi glæder os over den positive udvikling. Der er ingen tvivl om, at krisen har gjort os stærkere. Vi er kommet igennem krisen helskindet, og har arbejdet meget målrettet med at få startet opbygningen af et forhandlernet uden for Danmark, siger koncersalgsdirektør Kenneth Rasmussen til Wood Supply.

- Der er ingen tvivl om, at vi møder en stor konkurrence på prisen fra både sydeuropæiske og asiatiske producenter, men når vi vinder kontrakter, er det primært på grund af vore kompetencer og vore produkters performance. Så når der stilles store krav til effektivitet, kapacitet og driftsikkerhed, oplever vi klart, at vi har en fordel, som flere og flere er villige til at betale for, fortsætter han.

Obel-P Automation sælger produktions- og automationsudstyr og har specialiseret sig i at løse vanskelige opgaver inden for træindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094