23948sdkhjf

Hanstholm Køkken i eksklusivt designsamarbejde

Firmaet har indgået en eksklusivaftale med Henning Larsen Architects om markedsføring, salg og produktion af et nyt køkkendesign, der får navnet Hanstholm Bølge.
Hanstholm Køkken tager nu et nyt skridt i retningen af at kunne tilbyde sine kunder tilpassede og eksklusive løsninger.

Således lanceres den nye serie, Hanstholm Bølge, i et eksklusivt samarbejde med Henning Larsen Architects, selv om det dog fortsat er kunderne, der har det sidste ord.

- Vores slogan, ”Hjem med unikt håndværk”, refererer ikke kun til den håndværksmæssige udførelse. Det har også med det faktum at gøre, at vi kun producerer efter ordrer, hvilket vil sige, at det i høj grad er op til den enkelte kunde at designe det Hanstholm Køkken, som passer til kundens stil og behov. Dermed er der mange muligheder for at få det køkken, som man drømmer om, siger direktør i Hanstholm Køkken, Poul Kongsgaard.

Alle elementer fås i specialmål
Hanstholm Bølge er designet med elegant horisontal linjeføring opdelt i moduler. Designet er det samme, uanset om det består af et skuffemodul eller et modul med en køkkenlåge.

Serien leveres med overfladerne malet, finér, laminat, linoleum og laminat.

- At det er hænder og ikke kun maskiner, der står bag kvaliteten af et Hanstholm Køkken, viser sig tydeligt. Det betyder blandt andet, at man kan få alle elementer i specialmål og dermed undgår tilpasninger, som forstyrrer designindtrykket i mange køkkener, siger Poul Kongsgaard og tilføjer, at kvaliteten yderligere garanteres ved, at Hanstholm Køkken er medlem af Dansk Møbelkontrol.

Hanstholm Køkken har allerede leveret et større antal køkkener og bad til det eksklusive boligbyggeri Bølgen på havnefronten i Vejle.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094