23948sdkhjf

Bolia-ekspansionen er i gang: Nu åbner butik nummer 57

Fredag 8. marts løfter Bolia sløret for sin anden butik i Frankrig - boligkædens butik nummer 57, der får adresse på Avenue Notre Dame i hjertet af Nice.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Åbningen kommer efter, at Wood Supply onsdag kunne fortælle, at Bolia vil bruge markant vokseværk i det seneste regnskabsår til at ekspandere – blandt andet gennem nye butikker.

- Vi elsker at udforske kreativiteten – både i vores eksklusive designkollektioner, men også i måden at tænke butikker og global nethandel på. Vores anden butik i Frankrig markerer den rejse, vi er på i Bolia. Vores mål er at give vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, samt give verden vores bud på, hvad skandinavisk design og kreativitet står for – også udenfor Skandinavien, siger administrerende direktør for Bolia, Lars Lyse Hansen i en pressemeddelelse om den nye forretning. 

I den nye butik i Nice vil de sydfranske indbyggere blive mødt af den nye forårskollektion skabt af Bolias internationale design team.

Den nye kollektion har et stort fokus på bæredygtighed for at understrege Bolias nye satsning på bæredygtighed. Den kommer også til udtryk i massive investeringer i omlægningen af produktionen for at bruge mere bæredygtige alternativer.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094