23948sdkhjf

To stærke brands samles

Gulvproducenten Timberman har overtaget Wicanders aktiviteter i Danmark. Samtidig bliver Wicanders ejer – Amorim Revistimentos – en del af ejerkredsen bag Timberman i Hadsund.
Med målet om at blive den førende leverandør på markedet for hårde gulvbelægninger har nordjyske Timberman nu overtaget alle Wicanders aktiviteter i Danmark.

Timberman er i dag et stærkt brand inden for trægulve, og med købet af Wicanders tilføres sortimentet en række nye korkbaserede gulvprodukter.

Samtidig har Wicanders ejer – Amorim Revistimentos S.A. – købt Industri Udviklings aktier i Timberman og har via en aktieudvidelse nu en ejerandel på 50 % i Timberman. Amorim Revistimentos er en del af den portugisiske Amorim Group, der er verdens største producent af kork og sidder på 60 % af verdensmarkedet for korkbaserede gulve.

Begge navne bibeholdes
- Vores målsætning er at udbygge vores markedslederrolle på gulvmarkedet i Danmark via branding af både Timbermans trægulve og Wicanders korkgulve. Derfor vil alle produkter fremover blive solgt og markedsført under de samme navne som hidtil, og distributionen vil i hovedtrækkene også forblive uændret, fortæller administrerende direktør Keld Jensen, Timberman.

Rent organisatorisk vil Keld Jensen og Bjarne Pedersen fra Timberman fortsat eje 50 % af Timberman Denmark A/S, og de vil fortsat udgøre direktionen i virksomheden med Keld Jensen som adm. direktør og daglig leder.

Amorims danske afdeling i Greve vil blive lukket, mens de to danske salgskonsulenter – Poul Kristensen og Jakob Melvang – vil blive integreret i Timbermans salgsorganisation.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.146