23948sdkhjf

Konkursramte At-Bo overtages af Gubi-drenge

Det er stærke kræfter, der overtager møbelvirksomheden

Reolproducenten At-Bo Furniture, der gik konkurs i januar, har fundet sine nye ejere.

Det fortæller tidligere ejer og administrerende direktør Henrik L. Appelquist til Wood Supply. Kurrator på sagen bekræfter. 

De nye ejere er Peter Mondrup og Sebastian Gubi – og som sidstnævntes navn antyder, har Sebastian Gubi en relation til møbelproducenten Gubi.

Han er nemlig bror til administrerende direktør Jacob Gubi. Samtidig er han mangeårigt bestyrelsesmedlem i virksomheden.

Også Peter Mondrup har Gubi-rødder. Fra 2012-2016 var han administrerende direktør.

- Jeg tror, det bliver rigtig fint med det nye ejerskab. De har kapitalen til at løfte At-Bo til det næste niveau, og der er ikke brug for investorer, siger Henrik L. Appelquist.

Overtagelsen betyder også, at den nu tidligere ejer og direktør træder ud af virksomheden. Han har selv valgt at trække sig fra ejerskabet.

Interessen var stor
Forud for salget til Peter Mondrup og Sebastian Gubi har mere end 30 henvendt sig med ønsket om at købe sig ind i konkursboet.

Det betød, at kurator gennemførte en indikativ budrunde for alle interesserede for at finde de 4-5 mest interessante og seriøse købere.

Ved udgangen af januar måned blev der gennemført en bindende bundrunde blandt de fire med de mest seriøse bud på boet. Derefter har Henrik L. Appelquist holdt møde med flere af de potentielle køber og fortalt om produktet og produktionen.

- Det har været vigtigt for mig at give At-Bo godt videre. Når man som jeg træder ind i en virksomhed for at lave en turnaround, men ikke lykkes med at få det i mål, er det mindste man kan gøre at sætte sig selv lidt til side og forsøge at mindske tabet, siger han.

Den egentlige overtagelse skete 6. februar. Henrik L. Appelquist kender ikke til prisen for det endelige salg til Peter Mondrup og Sebastian Gubi.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079