23948sdkhjf

Gode Tvilum-resultater smitter af på medarbejderne

Det er godt humør i Fårvang - ikke kun på de særligt gode dage.

- Tillykke med fødselsdagen!

Den hjertelige hilsen lyder igen og igen i produktionslokalerne hos Tvilum i Fårvang, da Wood Supply er på besøg tirsdag formiddag. 

Administrerende direktør Torben Porsholdt er på en af sine ugentlige ture rundt i lokalerne for at se det hele lidt an og fornemme stemningen, mens han hilser vidt og bredt på nogle af de 523 medarbejdere i virksomheden.

Den glade fødselsdaghilsen kommer fra ham – men også fra medarbejderne.

Dagen markerer nemlig en helt særlig fødselsdag – det nye Tvilums et års fødselsdag.

Dagen, hvor det nye Tvilum samtidig kunne præsentere sit første årsregnskab med gode tal – taget i betragtning af, at virksomheden for blot et år siden var under konkurs. 

Derfor er det rød-hvide flag også hejst ved hovedindgangen.

Torben Porsholdt (tv) og operatør Johannes Damkjær. Johannes Damkjær glæder sig over sit arbejde hos Tvilum - ligesom han har gjort i alle de otte år, han har været her. 

- Tillykke med det Torben, lyder det endnu engang fra en medarbejder, der står bøjet ind en maskine i en af de knap 55 haller ved Tvilums hovedsæde.

En særlig ånd
Det gode humør er ikke bare at spore på årsdagen for det nye Tvilum. Faktisk gennemsyrer det den generelle atmosfære i lokalerne:

- Jeg synes, vi har fået opbygget en rigtig god ånd det sidste års tid. Jeg oplever, at medarbejderne har fået en fornyet optimisme omkring virksomheden, siger Torben Porsholdt, der dog også måtte vinke farvel til 91 medarbejdere i forbindelse med ejerskiftet.

Men det er et lukket kapitel:

- Nogle medarbejdere er kommet tilbage til Tvilum, og andre er i nyt arbejde, lyder fra direktøren.

Også fælles tillidsrepræsentant Frank Andersen ser fremad – ikke tilbage:

- Vi ved, at det kan lykkes at genopbygge Tvilum. Vi tror på det - særligt efter vi fik den store ordre fra Ikea på plads, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08