23948sdkhjf

Fremgang for Formland

Design- og interiørmessen Formland Spring 2019 sluttede søndag efter fire dage med bæredygtighed og nytænkning. 11.687 fagfolk lagde vejen forbi Herning, så messen kunne glæde sig over besøgsfremgang. 

Udstillerne blev opfordret til begejstring, da Formland torsdag slog dørene op, og da design- og interiørmessen søndag gjorde status kunne de også glæde sig over masser af begejstrede besøgende, der torsdag til søndag lagde vejen forbi Formland Spring 2019 i MCH Messecenter Herning. 

Begejstringen var der også hos Dorte Elene Hansen, indehaver af boliginteriørfirmaet Kaiku, som brugte tre dage på Formland: 

- Udover de mange inspirerende stande forstår Formland at skabe trendzoner og evner i den grad at inspirere med nytænkende foredrag. Jeg kan nu tage hjem og bruge alle de mange nye og konkrete inputs med det samme. Formland er for mig den fysiske butik, hvor jeg møder nye og eksisterende leverandører. Når branchen er samlet her, sparer jeg en masse tid. Jeg siger ofte nej til sælgere, der vil besøge mig i min butik.

Fakta og fremtiden

Formland Spring 2019 havde 390 udstillere og blev besøgt af 11.687 fagfolk fra 29 land. 

Næste Formland messe er Formland Autumn, som finder sted 15.-18. august 2019 i MCH Messecenter Herning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156